تاریخچه بیمارستان
بیمارستان تهران کلینیک در سال 1344 فعالیت پزشکی خود را با الگو گرفتن از موسسات پزشکی آمریکا در ساختمان فعلی مرکز انتقال خون آغاز نمود. حضور پزشکان حاذق و دارای مدارک تخصصی بین المللی و سرویس دهی مطلوب باعث شد نام تهران کلینیک بر سر زبانها افتد. بزرگترین مزیت تهران کلینیک در آن روزها استقرار کلیه واحدهای درمانی و غیر درمانی و پاراکلینیکی در یک ساختمان متمرکز بود به طوری که بیمار نیازی به مراجعه به سایر مراکز درمانی جهت دریافت خدمات احساس نمی نمود.
بخش های دایر بیمارستان در آن زمان عبارت بودند از کلینیک داخلی، مغز و اعصاب، زنان و زایمان، گوش و حلق و بینی، اورولوژی، اطفال، جراحی عمومی، آزمایشگاه، رادیولوژی و داروخانه. بتدریج بخش های دیگر نیز از قبیل قلب و عروق، اورتوپدی و کلینیک چکاب نیز دائر گردید. با توجه به استقبال مردم از خدمات بیمارستان تهران کلینیک، این مرکز پاسخگوی حجم مراجعات نبود و نیاز به احداث یک بیمارستان بزرگتر احساس می شد.
در سال 1347 زمین ساختمان فعلی بیمارستان خریداری و بلافاصله ساخت و ساز آن آغاز گردید و نهایتاً در مهرماه سال 1350 ، ساختمان فعلی بیمارستان تکمیل و آماده بهربرداری گردید و اولین بخش بیمارستان که بخش زنان و زایمان بود، شروع به فعالیت نمود. در تابستان سال 1351 کلیه بخش های فعلی بیمارستان فعالیت خود را آغاز نمودند. بیمارستان تهران کلینیک از بدو تأسیس تاکنون اصول اخلاقی و ارزش های حرفهای را سر لوحه امور خود قرار داده و به طور مستمر سعی در حفظ و ارتقاء این اصول و ارزش ها دارد.
در حال حاضر بخشهای این بیمارستان عبارتند از جراحی عمومی، مغز و اعصاب، قلب وعروق، گوش و حلق و بینی، داخلی، ارتوپدی، زنان و زایمان، جهاز هاضمه، دیالیز، آزمایشگاه، پزشکی هستهای، سونوگرافی، آندوسکوپی، کلینیک سلامت (چکاب)، اطفال، غدد، رادیولوژی پاتولوژی، سی تی اسکن، فیزیوتراپی، کلینیک آلرژی و ادیولوژی.
هم اكنون بيمارستان داراي مالكيت خصوصي و به صورت انتفاعي اداره مي شود.